Investeren in je leefstijl, is het beste wat je jezelf cadeau kunt doen.

Leefstijl advies

Leefstijl omvat meer dan alleen het kijken naar je voedingspatroon. Je voedt je lichaam ook door voldoende slaap, beweging en ontspanning.

Het aanpakken van de oorzaak is wat jouw een betere gezondheid gaat opleveren.

Je neemt het heft in eigen hand en leert hoe je je gezondheid kunt creëren en kunt behouden.

Orthomoleculair advies met EMB test.

De EMB(Energetische Morfologische Bloedtest) laat zien hoe het is gesteld met je gezondheid. Het maakt inzichtelijk welke tekorten er zijn op het gebied van voeding, vitaminen, mineralen enz. Verder geeft het aan of er energetische verstoringen zijn en of je lichaam is belast met bv toxische stoffen, schimmels, parasieten.

De kosten voor dit traject omvatten het volgende: de bloedtest inclusief (het materiaal, de bloedafname, de analyse door het laboratorium), het uitwerken van jouw persoonlijke behandeladvies en een vervolgconsult(en) om de adviezen door te nemen en hoe je deze kunt gaan toepassen.

Leefstijl advies Leef je Gezond

Leefstijladvies Leef je Gezond.

Tijdens een (telefonische) afspraak van 2o minuten neem ik met je door wat het programma inhoudt en wat het voor jou kan betekenen.

Ik bied je een programma aan van 12 weken met 4-5 consulten.

Op maat gemaakt programma om af te vallen.

Dit programma bied ik aan in samenwerking met Cure4Life Gorinchem.

Deze programma’s  zijn geschikt als je doel is om af te vallen, waarbij je ook zeker door het afvallen gezondheidswinst gaat ervaren.

Na je aanmelding via de site van Cure4Life Gorinchem plannen we een vrijblijvende intake in. 

Met alle verzamelde gegevens zoals bloedprikken, urinetest, voedingsdagboek,  gaat een advies team voor jou op maat gemaakte adviezen schrijven.

Voor meer informatie zie: 

Cure4Life Gorinchem